Lisa Hillen

Eigenaresse


Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richt ze nu haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen. “Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak me meteen aan.”

Melinda

Melinda is werkzaam als wimperstyliste, maar heeft daarnaast ook brede ervaring in de schoonheids- en wellnessbranche. Door haar brede scholing kan ze u van top tot teen verzorgd naar huis laten gaan. Melinda heeft veel ervaring op gebied van Pedicure. Bovendien kunt u bij deze Dermalogica specialiste terecht voor een passend advies.

Patricia

Met haar aanstekelijke lach zorgt de altijd vrolijke Patricia er gegarandeerd voor dat u met een glimlach weer de deur uit gaat. Naast wimperstyliste ligt haar specialiteit bij pedicure en huidverzorging. Ook is ze getraind en gecertificeerd Dermalogica specialiste en voorziet ze u graag van een passend advies dat volledig aangepast is op uw huid.

Joyce

Met haar ervaring als schoonheidsspecialiste en enthousiasme voor het vak zorgt Joyce er met veel plezier voor dat u tot in de wimperpuntjes verzorgd naar huis gaat. Bovendien weet ze alles van schoonheid en verzorging en is ze gecertificeerd Dermalogica specicialiste. Uw vragen beantwoordt ze dan ook graag.

Luna

Gezonde, verzorgde voeten zijn belangrijk, dat weet Luna als geen ander. Haar specialisatie ligt bij Pedicure. Met plezier zorgt ze ervoor dat uw voeten gezond blijven en verhelpt ze eventuele ongemakken. Ook is ze een gedreven wimperstyliste en zorgt ze er graag voor dat uw wimpers tot in de wimperpuntjes verzorgd zijn.

Esmee

Esmee haar expertise ligt bij wimperextensions en daarnaast is ze ook erg goed in Shellacbehandelingen. Bovendien beantwoordt ze al uw vragen op het gebied van schoonheid en verzorging met veel plezier.

Felicia

Onze vriendelijke telefoniste/receptioniste. Felicia zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Ook is ze gecertificeerd Dermalogica en Kaeso specialiste. Ze weet alles op het gebied van beauty en beantwoordt uw vragen met veel plezier.