Opleidingen Beauty by Lisa

Beauty by Lisa biedt vakkundige opleidingen aan in haar eigen opleidingsinstituut gevestigd te Zoetermeer. Bent u op zoek naar de nieuwste behandelingen om het huidige aanbod in uw schoonheids-, nagel- of kapsalon uit te breiden? Of wilt u gaan starten met een salon? Dan bieden wij de opleiding waar u naar zoekt. Bij Beauty by Lisa bent u voor een kwalitatief goede trainingen aan het goede adres!

Professionaliteit & Deskundigheid

Beauty by Lisa is als bedrijf erkend voor het begeleiden van leerlingen. Dit wordt beoordeelt door KOC Nederland in opdracht van het Ministerie van Onderwijs. Tijdens onze opleidingen vinden we persoonlijke aandacht belangrijk en gaan we zorgvuldig te werk. Onze cursussen zijn praktijkgericht met oog voor detail. Als specialist in wimpers verzekeren wij u van een goed verzorgde opleiding, waarbij we u alle tips en tricks bijbrengen. Ons gedreven en goed getraind personeel beschikt over een uitgebreide kennis van ons vakgebied. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u ten alle tijden met het aanleren van uw vaardigheden als wimperstylist.

Voor meer informatie over de inhoud van de opleidingen klik op onderstaande buttons of ga direct naar de website GroothandelBBL.nl