Altijd Prachtige, lange wimpers

Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.

 

Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of die weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

 

Zacht en natuurlijk

Beauty by Lisa werkt met topkwaliteit Mink wimperextensions. Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers.
 
Wilt u meerdere behandelingen uitvoeren maar heeft u weinig tijd? U kunt bij ons ook terecht voor combi-behandelingen. Wanneer u voor de wimpers komt kan u tegelijkertijd de volgende behandelingen ondergaan:
 
- Shellac zowel op de handen als op de voeten
- Manicure
- Pedicure
- Tanden Bleken