Pedicure

De voeten hebben veel te voorduren. Ze zitten constant in warme en gesloten omgevingen en door werken, intensief sporten of verkeerde schoenen kunt u pijnlijke voeten ervaren. De voeten worden vaak vergeten en verdienen wel wat extra aandacht!

Professionele voetverzorging helpt om klachten te voorkomen of verminderen. Heeft u last van ongemakken zoals teveel eelt, kloven, likdoorns of nagelproblemen? Laat deze problemen niet te lang wachten en onderhoud de voeten door een pedicure. De pedicure kan de oorzaak van uw voetproblemen vaststellen en de klachten verminderen.
 

Keuze uit 3 behandelingen

Tijdens de behandeling geeft onze pedicure uw voeten de behandeling die ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat uw voeten goed in vorm blijven. De behandeling wordt persoonlijk aangepast naar uw eigen wensen. Wanneer u kiest voor de mini-pedi (25 min.) krijgt u een korte behandeling met alle nodige handelingen. De basic-pedi (40 min.) wordt aangevuld met een scrub en masker die speciaal voor uw voeten worden geselecteerd. Als u de voeten net iets meer wilt verwennen, kies dan voor de luxe-pedi (50 min.) met heerlijke massage. Door middel van bepaalde drukpunten in de voeten zal lichaam en geest geheel tot rust komen. Uiteraard kunt u zelf aangeven wanneer u extra aandacht wilt voor een specifiek onderdeel van de pedicure. Dit kan in overleg met de specialiste.